To-do list

Zoals ik in het vorige bericht al zei, ik ga de blog maar ff bijhouden met dingen die nog moeten gebeuren. FF een lijstje hieronder:

  • Een mooie header, in combinatie met headertekst
  • Vernieuwde foto’s voor op de nieuwe leden pagina, en misschien op de homepage.
  • Afbeeldingen van de sponsoren, voor op de footer.
  • Foto’s voor in de fotogalerij
  • Informatie en foto’s van het Open Veens toernooi.
  • Informatie en foto’s van het Martien Rood Jeugdtoernooi.
  • Accountinformatie veranderen zodat het niet meer mijn persoonlijke info gebruikt.
  • De agenda linken van het clubaccount ipv mijn account die gesynct is met het clubaccount.

Alles in dit lijstje zijn dingen waarvan ik vind dat ze er nog bij moeten voordat we de site uberhaupt in werking kunnen gaan zetten, maar er zijn nog meer dingen. Zoals:

  • Een dedicated webhost regelen, zodat we www.veenendaalvsv.nl in kunnen typen ipv www.veenendaalvsv.blogspot.nl of www.veenendaalvsv.wordpress.com. Ze moeten wel wordpress support hebben, dus het zal ff shoppen worden, maar ikzelf gebruik one.com. Zij zijn relatief goedkoop (1,82 per maand), en geven je er best veel voor.

Als dit alles af is moeten we gaan testen of het werkt, door aan verschillende mensen, in en uit de club, te vragen om de site te testen. Het is een site van en voor de club, dus iedereen moet het goed kunnen gebruiken. Ook moet er goed overlegd worden met Jaap-Hille, Menno, en Leo, over de nieuwe en de oude site, en hoe het verder gaat. Ook wil ik op z’n minst hun ideeën, visies, en meningen weten, omdat ook zij deze site moeten gebruiken, en er ook mee werken. Voor hen is het nog belangrijker dat de site goed werkt.

Veel werk te doen nog. Ik ga contact opleggen met Jaap-Hille, Arie, Gerard, en anderen om eens foto’s te gaan maken tijdens de avonden, en ik ga vragen naar foto’s van het afgelopen Martien Rood en Open Veens toernooi, evenals logo’s van sponsoren, zodat ik op z’n minst iets heb om mee te werken.

Dit staat hier, niet alleen voor mezelf, maar ook zodat anderen die even checken hoe alles gaat weten hoe het precies eraan toe gaat, wat ik doe, en wat ik wil. Als je nog iets weet, foto’s hebt, info hebt, of denkt dat ik iets anders moet doen, zeg het. Het contactformulier gaat naar mijn mail toe, die werkt al wel, en je weet me te vinden op de club. Dit is ook jouw site.

Rens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *