Update!

Hulde aan Jaap-Hille! Nu heb ik logo’s van sponsoren waar ik even mee kan gaan klieren, een flyer met info over het Martien Rood toernooi, en ons clublogo die met wat photoshoppen zo op de header kan!

Wat nog wel in me opkwam bij het updaten van de Martien Rood pagina: Nu staat Menno’s email en telefoonnummer bloot op het web. Wat nou als we voor het Martien Rood en Open Veens een aanmeldpagina maken, net zoals de huidige contactpagina? Is op z’n minst iets om over na te denken, nietwaar?

Anyhow, ik ga es kijken wat ik met het andere verkregen materiaal kan doen.

Eén reactie op “Update!

  1. Haal vooralsnog het 06 nummer van Menno maar even weg.. Het meeste contact gaat altijd via de mail, en op de flyer staat bovendien zijn nummer wel (maar iets veiliger dan zo op de site).. Aanmeldpagina’s klinkt me als muziek in de oren, ik ga het bestuur er dinsdag even warm voor maken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *