Update 14 oktober

Hoi!

Het is alweer een tijd geleden dat ik de laatste update deed, en de hele todo list staat weer wat lager, dus ik maak hier ff een nieuwe. Ik heb de afgelopen tijd niet veel aan de website kunnen doen, ivm school, maar ik heb nu een week vakantie. Verwacht in deze week veel voortgang, en een constant veranderende site. Anyhow, de lijst:

Moet dringend gebeuren:

  • Aanmeldpagina’s van toernooien maken.
  • Pagina maken voor de teams
  • Schaakpuzzel html-code omzetten zodat er geen gebruik wordt gemaakt van iframes
  • Sponsorlogo’s editen en in de footer van de site plaatsen.
  • Alles wat tijdens het werken nog in me opkomt
  • Mooie headerfoto regelen, met het clublogo erin verwerkt
  • Foto’s toevoegen voor elke pagina

Mag een keertje gebeuren als ik tijd heb:

  • Informatie verzamelen over webhosting, domeinnamen en email-adressen.
  • Alles wat nog in me opkomt tijdens het werken

Ook zijn er nog een paar ideeën gekomen, van mij en andere leden, waar ik even naar moet gaan kijken. Details daarover kan ik hier nog niet echt neerzetten, maar het zou heel mooi kunnen worden.

Vragen, aanvullingen, of wat dan ook, kunnen gewoon gestuurd worden. Het contactformulier werkt, en gaat rechtstreeks naar mijn persoonlijke mail-adres. Ook kun je me op de club aanspreken. Vanavond speelt de vierde klasse OSBO thuis, ik ben gisteren vergeten foto’s te maken van de andere klassen, maar hoop dit vanavond wel te doen.

Latuuurs!

Rens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *