Nieuwe update + versterking van het team

Hoi! Daar was ik weer!

Aantal dingen gedaan, ga er hierna waarschijnlijk nog een aantal doen. FF een update van tot nu toe.

Ik heb een nieuwe pagina toernooien gemaakt, en daar het Open Veens en Martien Rood Jeugdtoernooi als subpagina’s onder gezet. Als je met je muis over toernooien gaat, kom je de knoppen vanzelf tegen. Ook heb ik de aanmeldpagina niet meer op de balk gezet, aangezien je je momenteel toch niet aan kan melden voor één van deze toernooien. De pagina is niet weg, er is nog een url die ernaar verwijst, maar je kan er niet meer komen door te klikken.

Het maximaal aantal knoppen op een website is 7, en hiermee hebben we er dus 2 bijgekregen. Tweemaal hoezee dus!

Ook heb ik extra contactinformatie in de contactpagina gezet, met name het adres. Met wat onderzoek bij een andere website hebben we ontdekt dat de footer (het donkerbruine gebied helemaal onderaan, waar altijd al het adres heeft gestaan) wel altijd bekend is bij jongeren, zij kunnen die gegevens ook goed vinden, maar die footer is minder bekend bij ouderen. Om te voorkomen dat zij dan moeite gaan krijgen met het vinden van het adres, staat het ook op de logische contactpagina. Lars, als je dit leest, usability testing op z’n best hiero.

Ook heb ik het 06-nummer op de contact van de footer verwijderd. Gezien het verzoek van Jaap-Hille om zoveel mogelijk persoonlijke informatie als e-mailadressen van de site te houden, dacht ik dat die ook maar weg moest.

Ook is het team nu versterkt! Arie heeft auteursmogelijkheden gekregen, en kan vanaf nu ook berichten op deze blog zetten. Denk hierbij niet alleen aan resultaten, maar eigenlijk alles wat Arie wilt delen. Ik ben benieuwd hoe makkelijk het hem gaat om in te loggen bij de site, berichten te plaatsen, en ook de resultaten te kopiëren naar de blog.

Misschien moeten we wat meer gaan doen met schrijvers. we hebben een clubblad wat zeer onregelmatig uitkomt, wat nou als we ipv een clubblad een clubblog hebben? Dit kan deze blog zijn, maar ook een andere op deze site. Dan kunnen we posten per artikel, wat me beter lijkt dan wat we nu hebben. Er kan nog een speciaal team op ook. Ben benieuwd naar de meningen!

Dat was em dan weer. Doei!

 

Eén reactie op “Nieuwe update + versterking van het team

  1. Lekker bezig hoor.. Ga morgenavond even een uurtje in m’n agenda inruimen om hier eens wat tijd in te investeren en de site weer lekker uit te pluizen! Dus hou ‘m online XD

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *