V.S.V. 3 – E.S.V. 3

Jammer.

Afgelopen donderdag mocht VSV3 aantreden tegen ESV uit Ede. We begonnen vol goede moed, maar het ging al gauw heel erg mis. Jaap moest spoedig opgeven tegen een zeer snel spelende tegenstander en ik kwam erg beroerd uit de opening. Op de andere borden werden de stellingen flink dichtgetimmerd en gebeurde er verder weinig. Ik zag op een gegeven moment een mooie aanval, maar daarbij zag ik een paard van mijn tegenstander over het hoofd: vorkje en weg volle toren. Ik kon nog wel een keer of 5 schaak geven met kans op eeuwig schaak, maar dat haalde mijn tegenstander er vakkundig uit en kwam met een zet die mat of stukverlies zou opleveren. Ik kon opgeven. Bij Rob, Arie en Jaap-Hille waren intussen 3 remises gevallen en Mart-Jan zette zijn tegenstander mat omdat hij naar een verkeerd veld ging. Zo verloren wij net voor de Kerst met 3 1/2 – 2 1/2. Jammer.

Ricus.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *