Erik Oliebol van 2016

Al snel waren de oliebollen op. Of dat lag aan de verorberingsdrift van de deelnemers of aan mijn karige inkoopbeleid is mij niet duidelijk. In ieder geval werd er donderdagavond hard gestreden. Na de eerste ronde gemist te hebben, ging Erik van de Dikkenberg als een razende los en scoorde het ene na het andere punt zonder ook maar een punt te verliezen. Na 9 ronden bleken hij en Stefan Bekker allebei 8 punten te hebben. Erik had echter ook Stefan aan zijn zegekar gebonden en werd daarmee de overduidelijke winnaar. Stefan Bekker werd dus tweede en Henk Don werd met een mooie 6,5 punten derde.

We kijken terug op een gezellig toernooi met ook verschillende deelnemers van buiten de club. En met de geruststelling dat ook op Oudjaarsavond vast meer oliebollen te genieten zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *