Simultaan

Op donderdag 2 maart organiseert de Veenendaalse Schaakvereniging een simultaan. In groep A zullen de spelers het opnemen tegen fidemeester Stefan Bekker. In groep B worden de spelers uitgedaagd door voorzitter Pim Dik. Alle (thuis)schakers uit Veenendaal zijn van harte welkom in de vergaderzalen van sporthal-west (Ellekoot), aanmelden kan vanaf 20:00u in de speelzaal op donderdag. De wedstrijden zullen om 20:15u beginnen en deelname is gratis. Voor vragen verwijzen we u naar de contactpagina.

6 reacties op “Simultaan

  1. hallo………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………….

    1. Beste William,
      De site is geen chatbox, dus verwacht alsjeblieft niet direct een antwoord.. 🙂 De jeugd heeft deze week voorjaarsvakantie, dus er is voor jullie geen schaken. Volgens mij is het de planning dat er volgende week simultaan voor de jeugd is. Uiteraard mag je ook bij de senioren aanschuiven, maar ga er dan wel vanuit dat het later dan 21u gaat worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *