Rapidtoernooi 23 maart – 13 april

Op de donderdagen 23 maart en 13 april organiseert de Veenendaalse Schaakvereniging weer een rapidtoernooi. Leden en thuisschakers zijn van harte uitgenodigd om mee te doen aan dit schaaktoernooi. Aanvang van de beide avonden is om 20:00u en vinden plaats in de vergaderzalen van de sporthal-west (1e etage). Aanmelden van tevoren is niet noodzakelijk en kan gewoon bij aanvang in de speelzaal. Meer informatie kunt u opvragen via het contactformulier.

Eén reactie op “Rapidtoernooi 23 maart – 13 april

  1. Beste mensen,

    graag doe ik mee aan het rapidtournooi. Wat ik echter jammer vindt, is dat de 2e avond gepland is op Witte Donderdag – voor veel mensen is dat een bijzondere avond, waar zij ook naar de kerk gaan en mogelijk avondmaal of eucharistie vieren. Ik zie dat nu pas, anders had ik eerder gereageerd. Is de 2e avond nog naar voren te halen, nr bv 6 april? Ik zou dat waarderen.
    vr.groet,
    Leendert Terlouw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *