Uit het bestuur:

Afgelopen week ontvingen wij onderstaande vanuit de KNSB:

In de bondsraad van 17 juni 2017 wordt een besluit genomen over uitbreiding van de KNSB-competitie en het al dan niet scheiden van de regionale competitie en de KNSB competitie. Het belangrijkste idee achter dit plan is dat leden meer mogelijkheden krijgen om te kiezen hoe, op welke speeldagen, en hoe vaak zij competitie willen spelen.

Diverse bonden houden in de komende maanden algemene vergaderingen waarin dit onderwerp als voorbereiding op de bondsraad aan de orde komt. Op de website van de KNSB staat een korte informatietekst van de werkgroep competitie over dit plan: http://www.schaakbond.nl/nieuws/plan-voor-scheiden-regionale-en-knsb-competitie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *