Vincent Diepeveen wint Open Veens 2018!

Met een perfecte score van 7 uit 7 heeft Vincent Diepeveen de A-groep van het Open Veens 2018 gewonnen! Een uitmuntende prestatie. Ook Gerard de Visser en Cees Capiteijns hebben een zeer goed toernooi gespeeld, en zijn beide met 5,5 uit 7 de winnaars van de B-groep. Ook naar deze mannen onze felicitaties!

Alle winnaars staan op een rij hieronder vermeld, ook hen willen we feliciteren. De volledige lijst is te zien op www.openveens.nl. Verder bedanken we iedereen voor zijn/haar deelname aan het toernooi, en we hopen iedereen volgend jaar terug te zien. Voor nu: Fijne vakantie!

Winnaars A-groep

  1. FM Vincent Diepeveen
  2. Joost Offringa
  3. FM Stefan Bekker
  4. Gunie du Chatinier, Noël Bovens, Diederick Vos, Martjan van Dodeweerd

Winnaars B-groep

  1. Gerard de Visser, Cees Capiteijns
  2. Jaap van Beelen
  3. Jan van Ham, Rinus van der Molen, Lydia van Dodeweerd, Simon van Eek

Schaakproblemen

Matthijs van Dodeweerd en Frank van Wijngaarden