Inschrijving Open Veens

De inschrijving van het Open Veens is weer van start gegaan. Dit jaar is het voor de deelnemers nog makkelijk gemaakt! Tenminste, het proces rondom het toernooi, de partijen en probleemstellingen zullen uiteraard weer uitdagend zijn! Door een eigen account aan te maken kan je heel eenvoudig bye’s doorgeven en je gegevens wijzigen. Dit account kan je dan elk jaar weer gebruiken om jezelf voor het Open Veens aan te melden. Daarnaast is de deelnemerslijst dusdanig gemaakt dat deze live zal worden bijgewerkt wanneer je je aanmelding voltooid hebt! Ook zijn er in het afgelopen jaar veel ontwikkelingen geweest om er voor te zorgen dat we de (voorlopige) indelingen op woensdagavond sneller en beter online te krijgen.

Alle informatie met betrekking tot speeldata, -locatie, prijzengeld, etc. kan je vinden op www.openveens.nl. Linksonder in de menubalk op die site kan je jezelf aanmelden door een account aan te maken. Wil je dat liever niet doen maar jezelf wel aanmelden? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, kies de specificatie ‘seniorenbestuur’. Voor de spelers van de Veenendaalse Schaakvereniging zullen we vanaf volgende week donderdagavond op elke clubavond een laptop neerzetten om je aanmelding ter plekke te kunnen verrichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *