Senioren: Aanmeldingsformulier interne activiteiten

I.v.m. ons coronaprotocol is het komend seizoen voor onvoorziene tijd verplicht aan te melden voor interne activiteiten. Dit moet voorafgaand aan elke activiteit opnieuw gebeuren. Om dit te faciliteren is op de website een aanmeldformulier aangemaakt. Deze is hier te vinden: veenendaalvsv.nl/aanmelden. Het is via dit formulier ook mogelijk om je, na een aanmelding, later alsnog af te melden. Gelieve aan te melden voor woensdagavond 21:00 om aan te melden voor de aankomende donderdagavond. Bij geen aanmelding kan je niet ingedeeld worden voor de speelavond. Tevens is het van belang dat u uw e-mailadres (en telefoon) goed in de gaten houdt voor eventuele communicatie wanneer u onverhoopt toch niet ingedeeld kan worden.

2 reacties op “Senioren: Aanmeldingsformulier interne activiteiten

    1. Beste Jan, nee dat is niet noodzakelijk. Omdat we geen schaakborden hebben staan is er meer ruimte voor de leden dan bij de interne competitie. Afmelden (bij de secretaris) is zoals altijd wel gewenst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *