Inloopavond jeugd een succes!

Na deze Coronaperiode is zo’n inloopavond best wel een beetje spannend voor de jeugdcommissie: Welke leden blijven? Hoeveel nieuwe leden mogen we verwelkomen? De opkomst stelde gelukkig zeker niet teleur en we mogen dus best wel van een succesvolle avond spreken! Bekijk hieronder een kort fotoverslagje van de avond.

De oudere jeugd gaf een simultaan, waarbij ze het samen opnamen tegen alle spelers aan de buitenrand.
Ondertussen konden de ouders hun vragen bij ons kwijt.
Maakten de kinderen kennis met Chessity, een superleuk online programma om schaaklessen te volgen, dat je gratis krijgt als je lid wordt.
Kregen de jeugdige strijders een drankje
Terwijl andere kinderen uitzochten hoe al die verschillende stukken nou precies lopen

Veel nieuwe kinderen lieten zien dat ze al best een aardig potje kunnen schaken, de meesten hielden het tot het einde vol in de simultaan. De anderen werkten zich enthousiast door de puzzeltjes heen of maakten zich de beginselen van schaakspel eigen. Hopelijk zien we jullie volgende week weer van 18:30 tot 19:30 in de Sporthal-West!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *