Tijdelijke stopzetting van alle activiteiten

Op 14 december 2020 heeft het kabinet nieuwe maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Om deze maatregelen tegemoet te komen heeft het bestuur helaas moeten besluiten om alle activiteiten tot ten minste 2 maart te annuleren. Dit geldt voor zowel de jeugd als de senioren.

Het bestuur zal op korte termijn overleggen om meer duidelijkheid naar voren te brengen, onder andere over de lopende bekercompetitie en de komende trainingsavond. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u deze stellen via ons contactformulier.

Voor de volledige lijst met genomen maatregelen kunt u terecht bij de website van de Rijksoverheid: rijksoverheid.nl. Wij wensen alle leden ondanks deze nieuwe beperkingen fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar toe. Hopelijk wordt volgend jaar beter. Zorg tot die tijd goed voor jezelf en anderen.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *