Update: Schaken met de coronamaatregelen

De overheid heeft aangekondigd de coronamaatregelen te verlengen tot in ieder geval 2 maart. Dit betekent dat het fysieke schaken dat we gewend zijn en allemaal ook graag weer willen doen helaas nog steeds niet mogelijk is de komende tijd. Het wordt dus nog even uithouden.

Op 28 januari gaf Erik van den Dikkenberg als alternatief een online schaaktraining, te volgen via het streamingplatform Twitch. Hierin analyseerde hij een paar partijen die zijn gespeeld in het jaarlijkse Tata Steel Chess toernooi. Deze training werd door een aantal mensen gevolgd, en het was een geslaagde en leuke avond. We zijn daarom ook bezig om een vervolgtraining te organiseren. Als mensen daarbij mee willen helpen is dat natuurlijk welkom, geef dit dan aan bij Rens. Ook andere initiatieven – al dan niet schaakgerelateerd – om digitaal met elkaar verbonden te zijn zijn natuurlijk welkom.

Verder hopen we natuurlijk dat het met iedereen goed gaat. Het is nu even zwaar, maar we zijn er bijna. Hopelijk kunnen we elkaar binnenkort weer zien in de sporthal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *