Het schaken begint weer!

Met het oog op de waarschijnlijke versoepelingen van 18 mei wordt het weer mogelijk om fysiek te schaken! De details zijn momenteel nog onbekend, maar naar alle verwachting kunnen er op de donderdag weer een aantal mensen onder een aantal maatregelen tegen elkaar een potje spelen. Zo is het verplicht om bij aankomst de handen te desinfecteren, net als dragen van een mondneusmasker tijdens het lopen. Ook regelmatig verplaatsen wordt afgeraden. Ook vragen we iedereen om thuis te blijven bij griep, verkoudheid of koorts in het huishouden. De volledige lijst met maatregelen is te vinden in ons coronaprotocol.

Als je mee wilt doen, dien je je van tevoren aangemeld te hebben, wat kan via dit formulier: https://veenendaalvsv.nl/aanmelden/. Ook afmeldingen dienen via dit formulier doorgegeven te worden.

Hopelijk zien we elkaar donderdag weer!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *