De Cirkel 2 – V.S.V. 2

Het goede nieuws is, dat Arie 8 februari weer  mee naar Ede ging. Welkom terug captain en dank aan Ron, die Arie een aantal keren prima verving als teamleider.

We begonnen tegen De Cirkel met een 1-0 achterstand. Wegens problemen met de qr-code kon Rob de zaal niet in en werd de partij 1-0 reglementair voor De Cirkel. Bij Kees gingen al snel de paarden eraf, bij Arie en mij werd de boel flink dichtgetimmerd en bij Ron ging alles naar wens voor Ron. Jan van Ham kwam later en kwam al snel niet lekker te staan. De stelling van Kees begon eveneens scheurtjes te vertonen en verderop in de tijd begon zijn  tegenstander hier en daar een pionnetje te snoepen. Arie had intussen remise bereikt en bij mij ging het ook die kant op, alhoewel mijn tegenstander een draak van een stelling had. Kees moest opgeven en ik kreeg remise en toen stond het 3-1. Vervolgens moest Jan capituleren en was het aan Ron om nog iets van de eer te redden. Dat ging goed, Ron had een aantal goede mogelijkheden en plannen totdat zijn tegenstander zo maar uit het niets een toren van het bord plukte. Ron kon gelijk opgeven en wij gingen met een 5-1 nederlaag weer terug naar het Veen.

Ricus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *