V.S.V. 2 – Bennekom 2

Donderdag 21 april stond de inhaalwedstrijd tegen Bennekom2 op het programma. Rob van Oosterom en Arie werden vervangen door Jan Doornenbal en Gerard. Bij Jan ging het al snel mis. Hij dacht zijn tegenstander op de 7e rij te verrassen, maar kreeg prompt een tegenaanval om de oren  en dat kostte hem de dame en de partij. Een zeldzaamheid was vervolgens dat Jaap vrij kansloos verloor en mijn stelling werd in de loop van de avond ook niet makkelijker. Mijn tegenstander liet mij de fouten maken en dat kostte mij een stuk. Rob Leer haalde intussen een mooie remise in een stelling die door Arie als een middeleeuwse stelling werd beoordeeld, maar dat mocht niet baten want ik verloor de partij. Jan van Ham en Gerard behaalden eveneens een goede remise , maar al met al moesten wij met 1 1/2 – 4 1/2 de eer aan de tegenstanders laten. Donderdag volgt de inhaalwedstrijd tegen Wijchen.

Ricus.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *